Traktor ili bager? Savršene igračke za velike ljubitelje automobila.

Mnogim majkama je poznata ova scena: stojite uz njivu, gledate u traktor sa sinom ili trčite do prozora da ne propustite vatrogasna kola i kamione koji prolaze. Ako u obitelji imate takvog ljubitelja automobila, zašto ga ne biste počastili vlastitim električnim traktorom?

Električni traktor za male poljoprivrednike

Kako biste djeci pružili jedinstveno iskustvo, možete ih počastiti vlastitim električnim traktorom, a da ne morate ići u najbližu poljoprivrednu zadrugu i tražiti ga.

Dječji električni traktor je novost u području dječjih električnih vozila. Prikladne su za djecu od 3 godine. Mali vozači sami upravljaju električnim traktorom pomoću pedala i volana ili roditelji mogu preuzeti kontrolu pomoću daljinskog upravljača.

Traktor se kreće brzinom hoda, tj. 3 do 7 km/h. Zahvaljujući velikim kotačima, traktor možete koristiti čak i na blagom terenu. Bit će izvrstan suputnik za šetnje u prirodi i za šetnje u dvorištu.

Ako traktor ima dodatni kolosijek, djeca mogu natovariti sve svoje blago i otići u svijet. Traktor ima automatsku kočnicu kada pritisak papučice popusti ili možete upotrijebiti tipku kočnice u nuždi na upravljaču. Gotovo svaki traktor ima i sigurnosni pojas.

3 savjeta za najbolje električne traktore

1. Električni traktor FARMER s lopaticom i bočnom stranom

Traktor FARMER je pogodan za jedno dijete. Zahvaljujući off-road plastičnim kotačima, osigurava udobnu vožnju čak i po neravnom terenu. Njegova oprema je funkcionalna sporedni kolosijek i lopatica. Dostupan je i u verziji bez kapuljače i bez lopatice ili imamo i model samo s lopaticom. Dostupne su dvije boje, crvena i narančasta.

 

Ovdje možete kupiti traktor: https://www.autonaakumulator.hr/catalogsearch/result/?q=farmer

2. Električni traktor POWER sa sporednim kolosijekom

Traktor POWER je pogodan za jedno dijete. Auto je također opremljen bljeskajućim svjetlima. Nadograđena audio jedinica s modernom glazbom, MP3 Player. Za sigurnost djeteta na sjedalu se nalazi podesivi sigurnosni pojas. Trenutno je dostupan u dvije boje, zelenoj i crvenoj.

Traktor možete vidjeti ovdje: https://www.autonaakumulator.hr/catalogsearch/result/?q=power

3. Električni bager Volvo Excavator

Volvo bager je jedinstveni element naše ponude. Pogodan je za jedno dijete. Ima ogromnu žlicu za kopanje, a ako se dijete autićem igra u zatvorenom prostoru, u opremi je i mrežica sa 150 plastičnih loptica za grabljenje i pomicanje. Ovaj bager također ima mekane EVA kotače. Dostupan je u tri boje, žutoj, zelenoj i crvenoj.

Traktor možete vidjeti ovdje: https://www.autonaakumulator.hr/catalogsearch/result/?q=excavator

Mala djeca, ali veliki entuzijazam

Veliki automobili su vrlo fascinantni za djecu i pravi ljubitelji se nikada neće umoriti od njih. Svako dijete pronalazi ljubav u različitim stvarima i njihovi se interesi mogu brzo promijeniti. Zato podržite njihovu trenutnu strast i dobro se zabavite zajedno.