Rasprodaja Najniža cijena u godini

Uvjeti povrata

Ako naručeni Proizvod ne ispunjava Vaša očekivanja, imate pravo na povrat ili zamjenu.

R.1 Kupac ima pravo na besplatan povrat Proizvoda koji je isporučen, u roku od 14 dana nakon primitka Proizvoda, bez navođenja razloga te na način koji smo naveli, pod uvjetom da Proizvod nije korišten, da je neoštećen i (ukoliko je to moguće) u originalnom i neoštećenom pakiranju. Kupcu neće biti dozvoljena zamjena Proizvoda za drugi Proizvod. Ako Kupac želi kupiti drugi Proizvod, mora izvršiti novu narudžbu na internetskoj stranici.

R.2 U slučaju iz prethodnog pododjeljka, iznos Kupovne cijene vratit ćemo Vam što je brže moguće, ali u svakom slučaju u roku od 14 dana nakon što zaprimimo vraćeni Proizvod. Ako nisu vraćeni svi Proizvodi koji su dio Ugovora, imamo pravo odbiti izvorne troškove dostave od Kupovne cijene koja se refundira, jer će biti potrebno platiti isti iznos troškova dostave i za Proizvode koji nisu vraćeni.

R.3 Politika otkazivanja narudžbi: Kupac ima pravo otkazati narudžbu prije isporuke putem e-maila na: mailto:[email protected], predmet: Otkazivanje narudžbe ili telefonski na: +421312021816. Kupac ima pravo otkazati narudžbu u roku od 14 dana nakon primitka Proizvoda, ne navodeći svoj razlog za to.

 

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.