Rasprodaja Najniža cijena u godini

Članci

  1. Kako promijeniti polugu smjera u svom električnom dječjem autu? Pokazat ćemo vam korak po korak!

    Kako promijeniti polugu smjera u svom električnom dječjem autu? Pokazat ćemo vam korak po korak!

    U ovom članku želimo vam pokazati korak po korak kako promijeniti ručicu smjera u vašem električnom dječjem autu. Da biste ga mogli promijeniti, trebat će vam alati kao što su odvijač, kliješta i kutija u koju možete staviti vijke kako ih ne biste izgubili. Provjerite imate li dovoljno svjetla kada mijenjate ručicu.

    Read more »
  2. Kako promijeniti polugu smjera u svom električni traktor za djecu? Pokazat ćemo vam korak po korak!

    Kako promijeniti polugu smjera u svom električni traktor za djecu? Pokazat ćemo vam korak po korak!

    Druga poluga koju ćemo promijeniti je posebno za TRACTOR_WORKER

    Read more »
  3. Traktor ili bager? Savršene igračke za velike ljubitelje automobila.

    Traktor ili bager? Savršene igračke za velike ljubitelje automobila.

    Mnogim majkama je poznata ova scena: stojite uz njivu, gledate u traktor sa sinom ili trčite do prozora da ne propustite vatrogasna kola i kamione koji prolaze. Ako u obitelji imate takvog ljubitelja automobila, zašto ga ne biste počastili vlastitim električnim traktorom?

    Električni traktor za male poljoprivrednike

    Kako biste djeci pružili jedinstveno iskustvo, možete ih počastiti vlastitim električnim traktorom, a da ne morate ići u najbližu poljoprivrednu zadrugu i tražiti ga.

    Dječji električni traktor je novost u području dječjih električnih vozila. Prikladne su za djecu od 3 godine. Mali vozači sami upravljaju električnim traktorom pomoću pedala i volana ili roditelji mogu preuzeti kontrolu pomoću daljinskog upravljača.

    Traktor se kreće brzinom hoda, tj. 3 do 7 km/h. Zahvaljujući velikim kotačima, traktor možete koristiti čak i na blagom terenu. Bit će izvrstan suputnik za šetnje u prirodi i za šetnje u dvorištu.

    Ako traktor ima dodatni kolosijek, djeca mogu natovariti sve svoje blago i otići u svijet. Traktor ima automatsku kočnicu kada pritisak papučice popusti ili možete upotrijebiti tipku kočnice u nuždi na upravljaču. Gotovo svaki traktor ima i sigurnosni pojas.

    Read more »
  4. Dijagnostika automobila u slučaju kvara

    Dijagnostika automobila u slučaju kvara

    U ovom članku želimo vas upoznati s jednostavnim opcijama za dijagnosticiranje električne igračke ako sumnjate na kvar ili kvar. Većina problema može se riješiti odmah, ali za neke je možda potreban servisni tehničar. No, svaki problem se može riješiti na temelju dijagnostike, ne postoji nerješiv problem. Mnogi od potrebnih zahvata toliko su jednostavni da ih možete sami riješiti u roku od nekoliko minuta. U nastavku ćete pronaći neke od najčešćih problema koji se mogu pojaviti na vašem automobilu:

    Read more »
  5. BeneoSpa hidromasažna kada na napuhavanje

    BeneoSpa hidromasažna kada na napuhavanje

    Priuštite si sjajno spa iskustvo i uživajte u svojem dvorištu ili vrtu - od proljeća do jeseni. Ovu prijenosnu hidromasažnu kadu na napuhavanje možete postaviti skoro bilo gdje. Savršena je zamjena za bazen i jacuzzi. Kod nas hidromasažne kade možete kupiti po nenadmašivim cijenama, a cijenit ćete i njihovu prenosivost.

     

    U jesen, na primjer, možete svoju hidromasažnu kadu premjestiti u garažu i koristiti je tamo, ili stvoriti vlastiti wellness centar u svojem zimskom vrtu. Mašta nema granica. BeneoSpa hidromasažne kade imaju vrlo izdržljivu konstrukciju na napuhavanje. Jednostavne su za postavljanje, a napuhavanje ide brzo - trebat će Vam svega nekoliko minuta. Jednostavno je napunite vodom iz vrtnog crijeva.

    Read more »
  6. Kako postići dugi vijek trajanje baterije

    Kako postići dugi vijek trajanje baterije

    Ponekad nas kupci nazovu zbog problema s baterijom u njihovom električnom automobilu. Pogotovo u proljeće kada je vani toplije te djeca ponovno mogu koristiti svoj omiljeni automobil. Konačno možete izvući automobil iz garaže ili podruma i uživati u njemu, ali auto se ne pokreće? Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i spriječili slične situacije, napisali smo nekoliko osnovnih stvari u vezi s održavanjem baterija. Kao što neki kažu, što dajete, to i dobijete - a slično je i s njegom baterije.

    Read more »
© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.