Super listopadPonuda ograničenog razdoblja

Članci

 1. BeneoSpa hidromasažna kada na napuhavanje

  BeneoSpa hidromasažna kada na napuhavanje

  Priuštite si sjajno spa iskustvo i uživajte u svojem dvorištu ili vrtu - od proljeća do jeseni. Ovu prijenosnu hidromasažnu kadu na napuhavanje možete postaviti skoro bilo gdje. Savršena je zamjena za bazen i jacuzzi. Kod nas hidromasažne kade možete kupiti po nenadmašivim cijenama, a cijenit ćete i njihovu prenosivost.

   

  U jesen, na primjer, možete svoju hidromasažnu kadu premjestiti u garažu i koristiti je tamo, ili stvoriti vlastiti wellness centar u svojem zimskom vrtu. Mašta nema granica. BeneoSpa hidromasažne kade imaju vrlo izdržljivu konstrukciju na napuhavanje. Jednostavne su za postavljanje, a napuhavanje ide brzo - trebat će Vam svega nekoliko minuta. Jednostavno je napunite vodom iz vrtnog crijeva.

  Read more »
 2. Kako postići dugi vijek trajanje baterije

  Kako postići dugi vijek trajanje baterije

  Ponekad nas kupci nazovu zbog problema s baterijom u njihovom električnom automobilu. Pogotovo u proljeće kada je vani toplije te djeca ponovno mogu koristiti svoj omiljeni automobil. Konačno možete izvući automobil iz garaže ili podruma i uživati u njemu, ali auto se ne pokreće? Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i spriječili slične situacije, napisali smo nekoliko osnovnih stvari u vezi s održavanjem baterija. Kao što neki kažu, što dajete, to i dobijete - a slično je i s njegom baterije.

  Read more »
© 2010 – 2022 Beneo, s.r.o.