Rasprodaja Najniža cijena u godini

Članci

 1. Dijagnostika automobila u slučaju kvara

  Dijagnostika automobila u slučaju kvara

  U ovom članku želimo vas upoznati s jednostavnim opcijama za dijagnosticiranje električne igračke ako sumnjate na kvar ili kvar. Većina problema može se riješiti odmah, ali za neke je možda potreban servisni tehničar. No, svaki problem se može riješiti na temelju dijagnostike, ne postoji nerješiv problem. Mnogi od potrebnih zahvata toliko su jednostavni da ih možete sami riješiti u roku od nekoliko minuta. U nastavku ćete pronaći neke od najčešćih problema koji se mogu pojaviti na vašem automobilu:

  Read more »
 2. BeneoSpa hidromasažna kada na napuhavanje

  BeneoSpa hidromasažna kada na napuhavanje

  Priuštite si sjajno spa iskustvo i uživajte u svojem dvorištu ili vrtu - od proljeća do jeseni. Ovu prijenosnu hidromasažnu kadu na napuhavanje možete postaviti skoro bilo gdje. Savršena je zamjena za bazen i jacuzzi. Kod nas hidromasažne kade možete kupiti po nenadmašivim cijenama, a cijenit ćete i njihovu prenosivost.

   

  U jesen, na primjer, možete svoju hidromasažnu kadu premjestiti u garažu i koristiti je tamo, ili stvoriti vlastiti wellness centar u svojem zimskom vrtu. Mašta nema granica. BeneoSpa hidromasažne kade imaju vrlo izdržljivu konstrukciju na napuhavanje. Jednostavne su za postavljanje, a napuhavanje ide brzo - trebat će Vam svega nekoliko minuta. Jednostavno je napunite vodom iz vrtnog crijeva.

  Read more »
 3. Kako postići dugi vijek trajanje baterije

  Kako postići dugi vijek trajanje baterije

  Ponekad nas kupci nazovu zbog problema s baterijom u njihovom električnom automobilu. Pogotovo u proljeće kada je vani toplije te djeca ponovno mogu koristiti svoj omiljeni automobil. Konačno možete izvući automobil iz garaže ili podruma i uživati u njemu, ali auto se ne pokreće? Kako bismo vam uštedjeli vrijeme i spriječili slične situacije, napisali smo nekoliko osnovnih stvari u vezi s održavanjem baterija. Kao što neki kažu, što dajete, to i dobijete - a slično je i s njegom baterije.

  Read more »
© 2010 – 2023 Beneo, s.r.o.