Rasprodaja Najniža cijena u godini

Načini plaćanja

Nakon što potvrdite sadržaj Vaše košarice, možete slobodno birati između različitih načina plaćanja. Nudimo plaćanje: kreditnom karticom, plaćanje pouzećem, bankovnim prijenosom.

Sve navedene metode u potpunosti su sigurne. Udovoljavaju različitim potrebama i očekivanjima naših korisnika.

1 - Kreditna ili debitna kartica

Prihvaćamo sve vodeće kreditne i debitne kartice

Odabirom ovog načina plaćanja automatski ste preusmjereni na sigurne servere naše banke.

Vaše plaćanje obrađuje se povjerljivo pomoću SSL (eng. Secure Sockets Layer).

Ne pohranjujemo podatke s Vaše kreditne kartice. 

3D Secure (verificiran od strane Visa i MasterCard SecureCode)

Dodali smo dodatni sloj zaštite za Visa i MasterCard plaćanja, koji Vas štiti od neovlaštene uporabe Vaše kartice. 3-D Secure tehnologija sastoji se od programa verificiranog od strane Visa i MasterCard SecureCode. 

Nakon što unesete podatke s kreditne kartice u našem web shopu, pojavit će se novi prozor te će Vas zatražiti osobni sigurnosni kod. Vaša će banka u roku od nekoliko sekundi ovjeriti transakciju te potvrditi da ste Vi osoba koji je izvršila kupovinu.

3 - Bankovni prijenos

Ako odaberete ovaj način plaćanja, potrebno je oko 1 do 3 radna dana prije nego što novčani iznos zaprimimo na naš račun. Čim zaprimimo Vašu uplatu, poslat ćemo Vam narudžbu, a onda ćete dobiti i automatski e-mail s podacima za praćenje pošiljke.

Kako bismo što prije obradili Vašu narudžbu, napišite broj svoje narudžbe u tekstualnu poruku kod bankovnog prijenosa.

Podaci o bankovnom računu:

Citibank Europe plc.

Naziv tvrtke: Beneo, s.r.o. IBAN: SK50 8130 0000 0021 1368 0005 SWIFT/BIC: CITISKBA

Naši uvjeti plaćanja:

P.1 Cijene navedene na internetskoj stranici izražene su u Vašoj domaćoj valuti ili u eurima te uključuju porez na dodanu vrijednost (PDV) - ne uključuju troškove dostave. Troškove povrata robe snosi Trgovac u roku od 14 dana nakon što je Kupac zaprimio Narudžbu. Ukupan iznos Kupovne cijene bit će naznačen pri izvršenju narudžbe i potvrđivanju Ugovora.

P.2 Ako nije drukčije navedeno, u ove cijene nisu uključeni troškovi dostave, koji će biti dodani ukupnom iznosu. U cijene je uključen PDV po trenutnoj hrvatskoj stopi od 25% i svi porezi na promet. Ako Kupac ima važeći porezni broj EU-a te ga navede u Ugovoru, kupnju će ostvariti bez PDV-a, a ukupni iznos Kupovne cijene umanjit ćemo za 25% PDV-a.

P.3 Trgovac ima pravo povremeno prilagođavati cijene navedene na internetskoj stranici, bez prethodne najave. Cijene navedene u trenutku kada je Narudžba izvršena smatrat će se cijenama koje čine sastavni dio Ugovora.

P.4 Plaćanje se može izvršiti na načine navedene na internetskoj stranici.

P.5 Kupac je dužan odmah obavijestiti Trgovca o eventualnim greškama u vezi s podacima o plaćanju koje je Kupac proslijedio Trgovcu.

© 2010 – 2024 Beneo, s.r.o.